“Χριστίνα, θα ήθελα να σε συγχαρώ θερμά για το βιβλίο σου. Προσωπικά το απόλαυσα, διαβάζοντάς το σχεδόν μονορούφι. Είναι ένα ανάγνωσμα που κρατάει ευχάριστη συντροφιά στον αναγνώστη και δυσκολεύεται να το αφήσει. Αυτό που με εντυπωσίασε πιο πολύ είναι το ταλέντο σου να ζωντανεύεις τόσο παραστατικά τους ήρωές σου. Όχι μόνο δε με κούρασε το βιβλίο σου, αντιθέτως με γύρισε για λίγο πίσω στα εφηβικά, τα όμορφα και άνευ επιστροφής εκείνα χρόνια. Συνέχισε να γράφεις γιατί το έχεις.”
Νίκος Χαρίτος, στιχουργός

“Πριν λίγες ώρες, τελείωσα το βιβλίο “Τελικά κέρδισα το στοίχημα;”. Λογοτεχνικά βιβλία έχω διαβάσει πολλά,ωστόσο πρώτη φορά ήμουν αναγνώστρια μιας τόσο νεαρής συγγραφέως. Στην πορεία διαπίστωσα πώς η ηλικία της ήταν αντιστρόφως ανάλογη αυτού που είχε καταφέρει. Συχνά, γράφουμε μυριάδες σελίδες για τα” σπάνια και αλλόκοτα” και αφήνουμε στην άκρη τα “συχνά και καθημερινά”. Αυτό το μυθιστόρημα τολμά να κάνει το δεύτερο! Μία παρέα εφήβων, στα τελευταία χρόνια του Λυκείου, μας συστήνεται σελίδα – σελίδα. Τα πρώτα νεανικά ερωτικά σκιρτήματα, η πολυπόθητη πενθήμερη σχολική εκδρομή, οι παρθενικές μικροπεριπέτειες, τα τόσο έντονα συναισθήματα συνθέτουν ένα ανάλαφρο και ταυτόχρονα δυναμικό σκηνικό, που μας μεταφέρει όλους σε εκείνα τα χρόνια. Πλούσιες, λεπτομερείς περιγραφές σκηνών και σκέψεων, καλά δομημένοι χαρακτήρες, που δεν αφήνουν ερωτηματικά, φωνές και βιώματα νέων ανθρώπων με διαφορετικές αντιλήψεις καταλήγουν σε ένα τέλος, που σου αφήνει μια γλυκιά αίσθηση κι ένα χαμόγελο,σαν εκεινο των εφηβικών μας χρόνων. Χριστίνα, η πρώτη σου λογοτεχνική προσπάθεια είναι αξιέπαινη και σίγουρα, δε θα είναι η μόνη. Συγχαρητήρια και εις ανώτερα! 👏 ❤️
Βίκυ Μπάλλου, ψυχολόγος, συγγραφέας κειμένων βραχείας φόρμας, δημιουργός του λογοτεχνικού ιστοτόπου Fairytale
“Γνώρισα τη νεαρή φίλη μου Χριστίνα Σαρρή μέσα από το Facebook πριν μερικά χρόνια, ενώ ήταν ακόμη μαθήτρια. Από τότε, με ιδιαίτερη αγάπη και θαυμασμό, παρακολουθώ τα βήματά της ως μια άλλη “μητέρα- φίλη” που χαίρεται με την ανάπτυξη και την πρόοδό της. Όταν σε ένα μαθητικό λογοτεχνικό διαγωνισμό κέρδισε το πρώτο βραβείο με έπαθλο την έκδοση ενός βιβλίου, η Χριστίνα ήταν ήδη έτοιμη, αφού είχε ήδη ολοκληρώσει το πρώτο της βιβλίο.Η έκπληξη, η χαρά και η συγκίνησή μου ήταν τεράστια, όταν λίγο καιρό αργότερα, γυρίζοντας την πρώτη σελίδα του βιβλίου που μου έστειλε από την Ελλάδα, είδα πως ήταν αφιερωμένο σ’ εμένα. Όταν σε κάποιο δικό μου ταξίδι στην Αθήνα την γνώρισα από κοντά, θαύμασα τη δύναμη της ψυχής της, το σθένος και την αποφασιστικότητα να αντεπεξέλθει στις δυσκολίες της ζωής της μέσα από την τύφλωση και να πετύχει τους στόχους της, κάτι που θεωρώ πως ήδη έχει πετύχει, μέσα από σκληρή δουλειά, αξιοθαύμαστη προσήλωση και πίστη στον εαυτό της. Η Χριστίνα, δεν επαναπαύεται και δεν σταματά να δημιουργεί και να μας εκπλήσσει και ενώ ο φόρτος εργασίας στο πανεπιστήμιο είναι τεράστιος, δημιουργεί το δικό της κανάλι στο youtube. Εκεί, λοιπόν, για όσους ενδιαφέρονται να το παρακολουθήσουν, μέσα από την αναφορά της σε βιβλία που διάβασε, γίνεται πρέσβυρα ανθρωπίνων δικαιωμάτων και συγκλονίζει με την αλήθεια των λόγων της. Αγαπημένη μου Χριστίνα, σου εύχομαι ολόψυχα καλή συνέχεια στις σπουδές σου στην ψυχολογία και κάθε επιτυχία. Από εσένα περιμένω πάρα πολλά. Είμαι σίγουρη πως με το δικό σου τρόπο θα βοηθήσεις πολλούς συνανθρώπους μας και θα βάλεις το δικό σου λιθαράκι για έναν καλύτερο κόσμο.”
Έλενα Μακρυγιάννη Βρυωνίδου, ψυχολόγος, συγγραφέας