Η Χριστίνα Σαρρή σε free meetup του IDEADECO για την προσβασιμότητα σε websites & e-shops

Δεκ 15, 2022 | Νέα

Η Χριστίνα Σαρρή και το IDEADECO ξεκινούν την νέα χρονιά ρίχνοντας φως πάνω στο πιο σημαντικό θέμα των websites. Την ίση πρόσβαση στα websites & eshops. Στο νέο Content Creators Coffee Time θα μιλήσουν με ένα διαφορετικό τρόπο για τη συμπεριληπτική προσβασιμότητα. Τη συζήτηση θα συντονίσουν η Χριστίνα Σαρρή, η Αρετή Βάσσου και ο Αντώνης Ζεάκης.

Αποφασίσαμε να δανειστούμε την οπτική γωνία από ανθρώπους που δε βλέπουν ή έχουν οπτικούς περιορισμούς, χωρίς, όμως, αυτό να τους καθιστά λιγότερο ενεργούς χρήστες των ψηφιακών μέσων επικοινωνίας και δικτύωσης.

Τη Δευτέρα, 30 Ιανουαρίου 2023, θα συναντηθούμε στο SPACES Theanous. Ελάτε να συζητήσουμε και να ανακαλύψουμε μαζί κατά πόσο το περιεχόμενο των websites & eshops είναι ουσιαστικά ορατό σε όλους τους ανθρώπους.

Κλείστε θέση στο free meetup και ετοιμαστείτε να ζήσετε μια διαφορετική εμπειρία. Η δωρεάν εκπαιδευτική συνάντηση φιλοξενείται στο SPACES Theanous. Η είσοδος του χώρου βρίσκεται επί της οδού Θεανούς 15, Κεραμεικός.

To free meetup θα φανεί χρήσιμο σε ιδιοκτήτες/ριες ηλεκτρονικών καταστημάτων ή σε όσους/ες έχουν σκοπό να δημιουργήσουν ένα καινούργιο eshop. Επίσης θα κερδίσουν χρήσιμες γνώσεις ελεύθεροι επαγγελματίες, ιδιοκτήτες/τριες μιας νέας startup, όσοι παρέχουν υπηρεσίες ή έχουν νέα marketing agencies και θέλουν να βελτιώσουν το περιεχόμενο τους.

Κλείστε τη θέση σας εδώ: https://www.meetup.com/ideadeco-copywriting-meetup/events/290174817/

Φωτογραφία από προηγούμενο meetup του IDEADECO. Η Χριστίνα Σαρρή, περιποιημένη, κάθεται σε καρέκλα. Πίσω της φαίνεται η Λούνα.

Θεματικές Meetup:

Χριστίνα Σαρρή: «Θέλω και εγώ να έχω πρόσβαση σε ό,τι ανεβαίνει στο διαδίκτυο!»

Αντώνης Ζεάκης – Upthink: «Πώς να κάνετε το website σας accessible για όλους τους ανθρώπους.»

Η Χριστίνα Σαρρή θα μας μιλήσει και θα μας περιγράψει πώς αλληλεπιδρά στον ψηφιακό κόσμο. Ποια είναι τα εμπόδια που δυσκολεύουν την πρόσβασή της στα ψηφιακά μέσα κοινωνικής δικτύωσης και στα websites. Τι την εξαιρεί από την δυνατότητα να κάνει τις δικές της online αγορές ή απλά να περιηγηθεί στα ψηφιακά μέσα.

Τι περιμένει ως ενεργή πολίτιδα από τους website & eshop owners αλλά και από όλους τους επαγγελματίες content creators, copywriters, social media managers, web designers, web developers, content writers, digital marketing experts, journalists και web editors. Δίπλα της θα είναι η Luna, ως σκύλος οδηγός της, και λίγο πιο δίπλα της θα στέκεται η Αρετή Βάσσου.

Ημερομηνία: Δευτέρα 30 Ιανουαρίου 2023

Ώρα έναρξης: 2 μ.μ.

Ώρα λήξης: 5 μ.μ.

Γλώσσα: Ελληνικά. Τα αγγλικά θα φανούν χρήσιμα.

Τοποθεσία: SPACES Theanous, Θεανούς 15, Κεραμεικός

Speakers: Χριστίνα Σαρρή & Luna, Αντώνης Ζεάκης

Συντονισμός: Αρετή Βάσσου

Οργάνωση: IDEADECO SEO Copywriting Agency

Χορηγοί: www.ideadeco.co, www.upthink.gr

Αριθμός διαθέσιμων θέσεων: 25 άτομα

Η συμμετοχή είναι δωρεάν. Κλείστε θέση!

Οργάνωση Meetup

Η οργάνωση του Meetup γίνεται από το IDEADECO SEO Copywriting. Το IDEADECO SEO Copywriting Agency δημιουργήθκε το 2000 από την Αρετή Βάσσου. Παρέχει υπηρεσίες δημιουργίας περιεχομένου, copywriting, SEO, Web Design και εκπαίδευση ψηφιακών δεξιοτήτων σε εταιρείες και οργανισμούς.  Ξεκίνησε την καριέρα της στο digital marketing από την Google.

Για πάνω από 20 χρόνια, συνεργάζεται με κορυφαίες εταιρείες σε όλο τον κόσμο. Με το laptop της έχει ταξιδέψει σε 191 χώρες. Έχει εκδώσει βιβλία και έχει συμμετάσχει ως ομιλήτρια σε περισσότερα από 500 Συνέδρια, σε όλο τον κόσμο. Παράλληλα έχει δημιουργήσει τα Content Creators Coffee Meetups, τα Content Creators Workshops και το Greek Online Content Creators Association – GOCCA.

Χρήσιμες Πληροφορίες

Οι συμμετέχοντες/ουσες δεν μπορούν να χρησιμοποιήσουν κανένα τύπο εγγραφής ήχου, βίντεο, εικόνας και αναπαραγωγής κειμένου χωρίς την έγγραφη άδειά μας. Σε περίπτωση ακύρωσης, το meetup θα μεταφερθεί σε νέα ημερομηνία. Η συνάντηση γίνεται σε κλειστό χώρο και ακολουθούμε τις τρέχουσες οδηγίες προστασίας κατά του COVID-19. Δεν επιτρέπεται η συμμετοχή σε ανήλικες/ους και παιδιά. Το κάπνισμα απαγορεύεται.

Όροι Χρήσης & Πολιτική Απορρήτου του Meetup:

Με τη συμμετοχή σας αποδέχεστε τη χρήση, διατήρηση και επεξεργασία των απαραίτητων προσωπικών δεδομένων για την ομαλή λειτουργία του meetup (όνομα, επίθετο, email, τηλέφωνο, ιστοσελίδα, blog, social media). Επιπλέον, αποδέχεστε τη δημοσίευση των φωτογραφιών & βίντεο που σας συμπεριλαμβάνουν, στα ψηφιακά κανάλια των εταιρειών IDEADECO.CO, Upthink.gr, christinasarri.com και των επιλεγμένων χορηγών.

Διαβάστε ολόκληρο το κείμενο της πρόσκλησης, καθώς και πληροφορίες για τους υπόλοιπους /εσσυντελεστές/ριες εδώ :

New Meetup: Activate Website & Eshop Accessibility